Loading...
Metamorfose showroom

Metamorfose showroom

Showroom 2014

In december 2014 heeft het pand, zowel van binnen als van buiten een totale metamorfose ondergaan. Naast de intrede van Kop & Mok in het pand hebben wij gelijktijdig aandacht besteed aan de uitstraling en de inrichting van het pand. Het pand werd opnieuw betimmerd, gestuukt, de inrichting werd veranderd en een forse collectie serviesgoed, alsmede stoer servies en accessoires werd aan het assortiment toegevoegd.

Nieuwe modellen

Nieuwe modellen keukens met de nieuwste apparatuur werden ingebouwd, alsmede een prachtige handgemaakte demonstratie keuken waar kookdemonstraties en workshops worden gegeven. Geheel voorzien van luxe inbouwapparaten, wisselend van Miele , AEG, Siemens, en andere merken. Deze keuken wordt dagelijks gebruikt om iets lekkers voor bij de koffie te maken en op zaterdagen wordt er gekookt. Zo hoeft u tijdens het uitzoeken van uw nieuwe keuken of het wachten op uw offerte niet de deur uit om te lunchen. U kunt in alle rust een plekje zoeken in de showroom en genieten van een broodje of een kopje soep.

In de showroom staat een ruim assortiment aan keukenopstellingen, maar ook kastenwanden met stalen van alle materialen die uitgezocht moeten worden voor de aanschaf van uw droomkeuken, het Inspiratieplein. Als erkend Bora dealer toont Weeteling een apart keukeneiland met daarin het volledige assortiment aan Bora afzuigsystemen en de daarbij behorende kookplaten.

Kop en Mok

De keukens zijn vanaf de metamorfose en oprichting gedecoreerd door Kop en Mok. Niet alleen servies ziet men in het gehele pand, maar ook tafels, stoelen en accessoires. Een shop in shop bij Weeteling Keukens.

www.kop-en-mok.nl