Loading...
Rational Keukens, nieuw bij Weeteling!

Rational Keukens, nieuw bij Weeteling!

Thuis komen in de keukenwereld van Weeteling en Rational keukens.

Weeteling het huis van Keukens waar keuken passie leeft. Met het top merk Rational Keukens en de Weeteling keuken adviseurs komen ergonomie, kwaliteit en design samen.

rational-photo-2

rational-photo-3

De designs, de soorten materialen en de mogelijkheden binnen Rational Keukens geven je vrijheid om tot een top ontwerp te komen. De standaard 5 Jaar Garant kwaliteitsgarantie geeft u een extra zekerheid. Het greeploze programma is uniek in zijn soort daar de keuken extra hoog is waardoor het extra kast ruimte biedt en er een optimale functionele kastindeling te creƫren is. Naast de unieke vlakke greeplijst gecombineerd met twee soorten greepvarianten is dit uniek.

rational-photo-4

Daar het gehele programma op maat leverbaar is zowel in hoogte als in breedte is de keuken op de millimeter nauwkeurig te maken. Keukens leverbaar in 20 standaard kleuren en in alle RAL en NCS kleuren mogelijk in mat en hoogglans lak. Rational geeft 25 Jaar garantie op hang en sluitwerk.
Thuis zijn in je Rational keuken is koken met passie en het optimale geluksgevoel beleven. De adviseurs van Weeteling keukens kunnen u helpen met het ontwerpen en verwezenlijken van uw eigen droom keuken.

rational-photo-5

rational-photo-1