Loading...

Corona !!


Allereerst ons medeleven voor de mensen die helaas al zijn getroffen door deze ziekte en de nabestaande van de reeds overleden mensen.
RESPECT(!) voor diegene in de zorg, hulpverlening, bezorgers, en alle mensen die er zijn in deze moeilijke tijd voor de ander.

Wat gaan wij doen?
Wij hebben besloten om (nog) niet de deuren te sluiten , maar….
In verband met het Corona virus houden wij de situatie nauwlettend in de gaten.
Essentieel is dat wij de richtlijnen van de overheid dienen op te volgen om het effect van het Coronavirus in te perken. Wij, Weeteling Keukens en Kop en Mok hebben een aantal maatregelen genomen om de risico’s te minimaliseren en de continuïteit van ons bedrijf te garanderen.
Wij helpen U graag in de showroom! Wij gaan ervan uit dat u zich ook aan de richtlijnen houd zoals door het RIVM voorgeschreven.
De pinautomaten, deurkrukken/spijlen worden continue gereinigd met ontsmettingsmiddel, we zullen gepaste afstand houden en er staan overal zeepmiddelen om de handen te reinigen. Wij vragen van U de medewerking om uw handen te wassen bij binnenkomst, afstand te houden en indien grieperig of niet lekker voelen niet naar binnen te komen.
Afspraken die gemaakt worden, zullen verspreid plaats vinden!

Tevens zijn wij, tot nader bericht, op donderdagavond gesloten.


Mocht U vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen tel 0228-515837 of Kop en Mok 0228-745215