Loading...

Onze showroom

Als u bij Weeteling Keukens binnenloopt, valt de bijzondere gezellige sfeer gelijk op. Een uitstraling, die men niet gelijk bij een keukenzaak zou verwachten. Naast de opstelling van ongeveer 15 keukens, vindt men ook stoere meubels, servies en gezellige accessoires. Hierdoor kan de winkel zich wel onderscheidend noemen t.o.v. de gebruikelijke keukenzaak.

Op deze pagina vindt u een overzicht van onze showroommodellen, waaronder bekende merken zoals o.a. StovesAGALeicht, Nolte, Savio, Tineo, Chester, Rotpunt, Schmidt en Rabe.

Bezoek onze showroom

  • Image overlay

    Mooi, functioneel

Luxe moderne houten keuken

Een greeploze keuken met elektrische lades en gespoten stollen. Het werkblad en de spoelbak bestaat uit één stuk composiet. Daarop een luxe witte éénhendel-kraan met verlichting. De kookplaten zijn geïntegreerd met daarboven een design afzuigkap.

Showroom keuken met AGA fornuis

Een keuken gemaakt van natuurprint op kunststof met Belgische hardstenen werkblad. De spelbak en het werkblad van deze keuken zijn gemaakt uit één stuk Belgisch hardsteen en heeft een gefrijnde rand met papegaaien bek.

De keuken is voorzien van de AGA six four-6 kookplaten, met vier ovens. Het afzuigsysteem is in een randafzuiging verwerkt in een handgemaakte schouw.

De keuken heeft een indeling met veel lades en een ruime apothekerskast.

Handgemaakte keuken

Deze prachtige handgemaakte keuken is voorzien van een betonnen werkblad met PITT cooking en een speciale afzuigunit.

De keuken heeft een ingebouwde hoge druk stoomoven en een combi stoomoven van 60 liter.

Ingebouwde keuken in wand met kookeiland

Deze kunststof keuken met horizontale houtstructuur en hoogglans gespoten stollen heeft een speciaal ingebouwde kast. Deze kast is voorzien van een stoomoven en een traditionele koel/vriescombinatie.

Het kookeiland, voorzien van LED verlichting, heeft een spoel en kookgedeelte met kasten van wit hoogglans en een kunststof blad met houtstructuur.

Bij de pure black kookplaat worden de kookzones pas zichtbaar op het moment van gebruik.

Verder is de keuken uitgerust met Quooker kranten voor kokend heet water.

Keuken met Stoves fornuis

Een massief houten keuken met een handgemaakte schouw met geïntegreerde afzuigkap. Het Stoves fornuis heeft inductiekookplaten en is erg makkelijk schoon te maken.

De keuken is voorzien van een gepolijst granieten werkblad met een porseleinen dubbele spoelbak. Tevens is er een spatrand gemaakt van het gepolijste graniet achter de kraan.

Er is gebruik gemaakt van een open kastindeling, leuk voor servies of kookboeken. De kraan is van Perrin en Rowe.

Klassieke magnolia keuken

Deze kunststof-MDF keuken heeft een klassieke uitstraling en is voorzien van een vlakschermkap, granieten African red werkblad (gepolijst met waterkering). Het spoelgedeelte heeft een uniek betegelde spoelbak met een afsluitplug.

Verder heeft deze keuken een koel/vriescombinatie in één kast en heeft de kast lades zijn van puur eikenhout.

Nolte hoogglans keuken

Een hoogglans keuken van Nolte met een graniet-look kunststof werkblad. De bovenkasten zijn voorzien van een liftdeur met bodemverlichting.

De keuken heeft tevens eenapparaten kastenwand met o.a. een Neff “hide en slide” systeem. De ovens zijn voorzien van een doorlopende strip van boven naar beneden. Naast de kookplaat zit een aparte wokbrander. De afzuigunit is verwerkt in het plafond. Bij de kasten indeling is gebruik gemaakt van een onderbouw apothekerskast, een carrousel kast en onder de kasten zijn extra diepe plint laden.

Savio keuken

Een massief houten kader met gefineerd binnen paneel, voorzien van komgrepen.

Deze keuken heeft een bijbehorend massief Slavonisch eiken werkeiland. Het werkblad is uit één stuk graniet gemaakt en is voorzien van een gekapte werkrand en een spoelbak.

Voor het koken is er een Falcon fornuis ingebouwd. Dit fornuis heeft met een oven waar 2 compartimenten/ovenruimtes van zijn te maken, plus een opberglade.

Soft mat gelakte keuken

Deze soft mat gelakte keuken is voorzien van Miele apparatuur. Waaronder de zogenaamde “klop klop” vaatwasser. Twee klopjes en hij gaat open!

De keuken heeft een extra hoog geplaatste oven, speciaal voor lange mensen. De bovenkast heeft een mat glazen deur.

Het werkblad is van Spaans hardsteen.

Tineo keuken

Een keuken met een gelakte massief houten front met Granieto werkblad en een betegelde spoelbak. De schouw, vooruitspringend, is speciaal gemaakt voor het kookgedeelte met daaronder een oven.

De keuken bestaat ook nog uit half hoge kasten met een koel/vrieskast en een apothekerskast.

Witte hoogglans keuken

Hoogglans gespoten semi- greeploze keuken. Deze rechte opstelling heeft een kunststof werkblad en bovenkasten met een liftdeur.

De Siemens kookplaat heeft flexibele kookzones, twee gebruiksmogelijkheden met powerboost, high speed keramisch glas, digitaal led display met kookstanden, panherkenning en automatische aanpassing van de kookzone.

Verder heeft deze keuken een moderne éénhendel-kraan en is deze voorzien van twee ovens waarvan een Siemens oven met een inhoud van 71 liter!

Chester Keuken

Een massief houten keuken uitgevoerd met Falcon fornuis en afzuigkap.

De keuken is voorzien van een betonnen werkblad met oversteek en een wand achter de afzuigkap. Hoge kasten met inbouwapparatuur geven deze keuken enorm veel opbergruimte.

De keuken is voorzien van een Quooker, RVS spoelbak en brede stollen.

  • Kunststof keuken

Witte kunststof keuken

Een witte kunststof keuken met rechte opstelling. Door de laserkanten heeft deze keuken een strakke afwerking.

De keuken is voorzien van een 4-pits gasplaat en een Miele afzuigkap. Verder heeft de keuken een opbouw spoelbak.

Aubergine kleurig kookeiland

Een keuken met hoogglans gespoten front op MDF. Deze keuken is voorzien van een kleine vaatwasser en een traditionele over met warmhoud-lade en combi-stoomoven.

De keuken heeft greeploze, elektronische lades en is voorzien van een inductie kookplaat met horizontale kookpitten.