Loading...

Bijzondere materialen

Op het gebied van materiaal zijn er vele keuzemogelijkheden. Ieder materiaal is van invloed op de stijl en sfeer van de keuken. Ook qua onderhoud en gebruiksvriendelijkheid is het kiezen van het juiste materiaal van doorslaggevende waarde. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden, waaronder werkbladen van RVS, Evolve betonbeton, hout, gerecycled materiaal, kunststof en terrazzo. Uiteraard willen we u graag uitnodigen om deze materialen te komen bekijken in onze showroom.

Betonnen keukenbladen van Evolve Image overlay

Evolve Beton

Beton van Evolve

Met Evolve als leverancier van betonnen keukenbladen zijn we in staat om, volledig naar wens, betonnen keukenbladen in alle kleuren, vormen en maten te maken.Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

RVS keuken van Weeteling Keukens Image overlay

Roestvrij staal

Roestvrij staal (RVS)

Duurzaam, hittebestendig, watervast. Een roestvrijstalen keuken is erg hygiënisch, er trekt geen vloeistof in. Ook kunt u PITT cooking in een keukenblad van roestvrij staal integreren.

Betonnen keuken van Weeteling Keukens Image overlay

Beton

Betonnen aanrechtblad

Een betonnen aanrechtblad geeft uw keuken een stijlvolle en robuuste uitstraling. Beton is een kunstmatig, steenachtig materiaal. Het is samengesteld cement met zand, grind of steenslag.  U kunt kiezen uit veel verschillende vormen en uitstralingen.

Houten keuken van Weeteling Keukens Image overlay

Hout

Een houten keuken

Bent u op zoek naar keuken of een werkblad van hout? Hout heeft een natuurlijke en authentieke uitstraling. Het is sfeervol en laat zich makkelijk combineren. Een houten aanrechtblad dient wel goed onderhouden te worden om er langer plezier aan te beleven.

Een keuken van gerecycled materiaal van Weeteling Keukens Image overlay

Gerecycled materiaal

Gerecycled materiaal

Bij Weeteling Keukens kunt u terecht voor een keukenblad van gerecycled materiaal. Voor de productie hiervan zijn veel minder grondstoffen nodig wat het erg milieuvriendelijk maakt! Een werkblad van gerecycled materiaal is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Kunststof werkblad van Weeteling Keukens Image overlay

Kunststof

Kunststof aanrechtblad

Kunststof is een materiaal van meerdere met melaminehars doordrenkte lagen die onder hoge druk zijn samengeperst met een toplaag van laminaat. Er zijn enorm veel mogelijkheden voor een betaalbare prijs.

Terrazzo aanrechtblad bij Weeteling Image overlay

Terrazzo

Terrazzo keukenblad

Terrazzo heeft door de kleine haarscheurtjes donkere en lichte vlekken. Het geeft uw keuken een robuuste uitstraling. In tegenstelling tot beton kunt u bij dit blad eenvoudig vlekken wegwerken hetgeen prettig is in het onderhoud.