Loading...

BORA afzuigsysteem

Weeteling Keukens introduceert met trots het BORA-afzuigsysteem; een innovatief afzuigsysteem dat tússen de kookplaten in het werkblad wordt geïntegreerd.

Voor de ‘randafzuiging zonder kap’ heeft de uitvinder een patent aangevraagd. Het systeem is intussen verkrijgbaar in thuisland Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en nu ook bij Weeteling Keukens in Nederland!

Kom langs voor een demonstratie

 • Image overlay

  Bora afzuigsysteem

 • Image overlay

  Alle modellen in de showroom!

 • Image overlay

  Een innovatie voor in uw keuken

 • Image overlay

  Kom langs voor een demonstratie

BORA afzuigsysteem Image overlay

Bora afzuigsysteem

Onderscheidend

Wat maakt BORA zo uniek?

Door de lucht sneller af te zuigen dan ze kan stijgen, slaagt de BORA erin om een opmerkelijk resultaat neer te zetten. Het afzuigsysteem heeft een hogere afzuigsnelheid. Hierdoor wordt de condens en de vetten die vrijkomen uit zowel lage als hoge potten en pannen effectief uit de lucht verwijderd, voor ze de kans krijgen om te ontsnappen.

Wat maakt BORA praktisch?

De kookplaten hebben een diepte van 54 cm die mooi naast de afzuigunit passen. Bovendien kunnen dankzij deze diepte twee grote potten of pannen gemakkelijk achter elkaar geplaatst worden wat op een gewone kookplaat niet evident is.

De afzuigunit is zowel verkrijgbaar in een opbouw- als een vlakbouw versie en moet gecombineerd worden met de kookplaten die Bora eveneens op de markt brengt.

Het afzuigsysteem wordt 17,2 cm diep in de kast ingebouwd, nadien wordt er achter de lades naar beneden gewerkt. “De lades onder de dampkap blijven dus volledig benutbaar”, aldus Bora. De bediening van de afzuigunit, met professioneel ogende roestvrijstalen bedieningsknoppen, bevindt zich vooraan op het kastfront.

Maak een afspraak

BORA afzuigsysteem
Image sizer

Bora

Stijlvol

Verticaal BORA afzuigsysteen