Loading...

Over Weeteling Keukens

Een vertrouwd adres, al meer dan vier decennia. Onze kracht is onze liefde voor het keukenvak, vakmanschap, initiatief en persoonlijke aandacht voor de klanten delen. Een keukenzaak met voor elk wat wils. Van greeploos strak design, romantisch klassiek, architectonische keuken, industrieel; alles is mogelijk! Wij zijn een zaak met bekende merken zoals o.a. Nolte, Rotpunkt en Schmidt, Rational.

Wat voor keuken u ook zoekt, bij ons slaagt u altijd. Omdat we pas rusten als u de keuken heeft die volmaakt bij u past.

Bezoek onze showroom

  • Weeteling Keukens Image overlay

    Over Weeteling Keukens

  • Image overlay

    Over Weeteling Keukens

Ontmoetingsplaats Image overlay

De keuken; een sociale

ontmoetingsplaats

Hart van het huis

De keuken wordt een steeds belangrijker onderdeel van onze leefomgeving. In plaats van de plek waar traditiegetrouw het eten werd bereid, is het nu een sociale ontmoetingsplaats in huis. Steeds vaker staat uw visite gezellig met een drankje in de hand met u te keuvelen, terwijl u lekkere hapjes staat te bereiden.

Image overlay

Mooi &

Functioneel

Dat betekent dat u steeds hogere eisen aan uw keuken gaat stellen. Hij moet uiteraard mooi zijn, functioneel en van hoge kwaliteit. Of juist knus en gezellig. Maar in alle gevallen moet hij een weergave zijn van uw persoonlijkheid en uw unieke eisen en wensen weerspiegelen. Uw keuken moet u, uw partner of gezin passen als een tweede huid, of u nu 25 of 55 jaar bent.

Image overlay

Liefde voor het

keukenvak

Onze kracht is onze liefde voor het keukenvak, vakmanschap, initiatief en persoonlijke aandacht voor de klanten delen. Wij willen u pas wat verkopen als wij volledig snappen wat u wilt. Daarom luisteren wij goed naar uw wensen en geven wij samen met u vorm aan uw droomkeuken, die wij vervolgens met vakkundige precisie bij u thuis bezorgen en installeren

Historie

Drie generaties WeetelingOpa Klaas Weeteling begon destijds als houtzager, gevolgd door Klaas senior (bijgenaamd Klaas vlug) met een aannemersbedrijf in Bovenkarspel. Door het “hout” gevormd, was dit voor huidige Klaas een stimulans om daar ook iets mee te gaan doen. Dit werden uiteindelijk keukens.

Al meer dan veertig jaar een begrip in deze regio. Kleinschalig begon hij met zijn bedrijf op de Broekerhavenweg in Bovenkarspel. Via een omweg van de spoorsingel en Enkhuizen kwam hij terecht op de huidige locatie, de Nijverheidsweg 19 in Grootebroek. Nu, al meer dan 40 jaar later een prachtige showroom, van plm 1000 m2.

Vakgericht

Elk jaar laat ons team zich weer inspireren op de vakbeurs. Op deze beurs worden de noviteiten op het gebied van keukens gepresenteerd door de leveranciers van keukens en keukenapparatuur. Daarom vindt er bij Weeteling Keukens regelmatig een uitverkoop plaats van de showroommodellen. Dit aangezien wij de noviteiten in keukenland willen blijven presenteren. Houd het nieuws en de aanbiedingen op onze website in de gaten om deze sample sales niet te missen!

Ons team

Klaas Weeteling, Suzanne Weeteling, Tamara Jacques, Arnold Van Diest en Yolanda Posthumus.

Weeteling Keukens Image overlay

Ons vernieuwde pand

Image sizer

Kop & Mok

Image overlay

Gezondheid

Gezond

Weeteling Keukens besteedt ook veel aandacht aan de apparatuur, het kookgedrag en uw gezondheid. In deze tijd van meer vrije tijd, genieten en sportief bezig zijn, is de intrede van de stoomoven een “wanna have” in de keuken. Wilt u meer weten of zien? Dan bent u van harte welkom voor demonstratie van de stoomoven en de combi-stoomoven.

PEFC duurzaamheid certificaat Image overlay

PEFC, certificaat voor

duurzaamheid

Duurzaam

Wij verkopen een aantal vaste merken die uitgevoerd zijn met het PEFC certificaat. Deze wereldcertificatie garandeert dat meer dan 70% van het hout dat wordt gebruikt door het bedrijf afkomstig is van duurzaam beheerde bosbedrijven. Onder deze merken vallen onder andere Miele, Siemens, Kitchenaid, Neff, AEG en PITT cooking.

Image overlay

Inspiratie

Inspiratie

Er zijn (foto)boeken beschikbaar waaruit u inspiratie, of ideeën kunt opdoen. Tevens hebben wij in onze showroom een prachtig inspiratieplein waar voorbeelden staan opgesteld van fronten, werkbladen in alle uitvoeringen, grepen, etc. Er is gestreefd naar het neerzetten van een totaalplaatje van de keukens. Elke demo is aangekleed met o.a. servies, pannen en tafels. Kom langs en neem een kijkje!