Loading...

Ons aanbod

Weeteling Keukens is een keukenzaak waar iedereen zich snel thuis zal voelen. De sfeer is ongedwongen en gezellig. Bovendien kunt u altijd terecht voor een hapje en een drankje.

Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het realiseren van uw droomkeuken. Het maakt ons niet uit welke stijl u aanspreekt. Ons assortiment gaat van  greeploos strak, naar romantisch klassiek, tot stoer landelijk.

Bij ons kunt u terecht voor een prachtige keuken, inbouwapparatuur van bekende kwaliteitsmerken, keukenrenovatie, fornuizen, een BORA afzuigsysteem, PITT cooking, een handgemaakte keuken, maar bovenal een goed advies!

Maak een afspraak

  • Weeteling Keukens
  • Bekijk het BORA afzuigsysteem bij Weeteling Keukens
Image overlay

Kom langs in

onze showroom

Onze showroom

Kom langs in de inspirerende showroom van Weeteling keukens en Kop en Mok. Hier vindt u naast ongeveer 15 opgestelde keukens ook stoere meubels, servies en prachtige accessoires. We nodigen u van harte uit om eens een kijkje te komen nemen!

 

Image overlay

Inbouwapparatuur

Inbouwapparatuur

Bij de overweging van een nieuwe keuken of de huidige keuken aanpassen, vormt de apparatuur de basis van uw keuken.
Weeteling keuken heeft een uitgebreide collectie en is innovatief met toonaangevende merken zoals Bora, Pitt Cooking, Kitchenaid, Siemens, Neff en Falcon. Wij adviseren en begeleiden u in aansluiting op uw kookgedrag, lifestyle en wensen Kortom, wat het beste bij U past..

Image overlay

Keuken renovatie

Lifting & renovatie

Niet teveel breken, niet teveel besteden, tevreden met de opstelling van de huidige keuken maar toch de uitstraling van een compleet nieuwe keuken, binnen 1 dag! Dat kan! Vrijblijvend komen wij bij U langs om eens van gedachte te wisselen, en de wensen door te nemen.

Image overlay

Fornuizen

Fornuizen

Bij ons heeft u een uitgebreide keuze uit prachtige fornuizen van onder andere Stoves, Falcon en AGA.

Het BORA afzuigsysteem

Het paradepaardje van Weeteling Keukens is de Bora, het geïntegreerde afzuigsysteem in het werkblad, (dus geen afzuigkap!) waar wij bijzonder trots op zijn. Als eerste in Noord Nederland die het systeem mocht verkopen. Wij hebben in de showroom een speciaal demonstratie eiland met alle Bora systemen. Men kan met eigen ogen zien en ook zelf proberen hoe effectief dit systeem werkt!

PITT cooking

Met trots leveren wij de geïntegreerde kookpitten van PITT cooking. Deze kookpitten passen perfect in iedere stijl keuken. Kom langs in onze showroom voor een demonstratie!

Image overlay

Handgemaakte keukens

Handgemaakte keukens

Ook kunnen wij handgemaakte keukens leveren. Een op maat gemaakte keuken, naar eigen inzicht,smaak en maten te leveren. Keukenopstellingen, maar ook heeft  Weeteling een magazijn waar veel inbouwapparatuur is opgesteld.  De kracht van Weeteling Keukens is de liefde voor het keukenvak, vakmanschap,initiatief en persoonlijke aandacht voor de klanten.

Verschillende materialen

Bij Weeteling Keukens kunt u terecht voor een keuken in het materiaal dat u wenst. Er zijn vele keuzemogelijkheden. Denk aan roestvrij staal, beton, (gebruikt) hout, gerecycled materiaal, kunststof en terrazzo.

Kop&Mok, de Shop-in-shop bij Weeteling Keukens!

Sinds december 2014 heeft Kop & Mok zijn intrede gemaakt bij Weeteling Keukens. Bij deze shop-in-shop vindt u prachtig servies, stoere meubels en leuke accessoires.

Leveranciers van Weeteling Keukens

Leveranciers

Weeteling Keukens werkt met zorgvuldig geselecteerde leveranciers. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit voor de beste prijs! Bij ons kunt u terecht voor onder andere BORA, PITT, Kitchenaid, NEFF, AEG, SIEMENS, Nolte, Stoves en Falcon.

Advies

Wij nodigen u graag uit om onze showroom te bezoeken. Hier geven wij u graag advies over alles wat met een keuken te maken heeft. Onze ervaren medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden en noviteiten op keukengebied!

De keukenspecialist erkend

De keukenspecialist,dus veel voordelen ,maar vooral meer zekerheid voor U als klant. Door onze samenwerking met de grootste inkooporganisatie van Europa, kunnen wij altijd een eerlijke prijs aanbieden en is een prijsopgave niet slechts een momentopname.