Loading...

PITT cooking

PITT cooking is een echte eye catcher voor uw keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design, de subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken.

De opstelling van de branders kan naar eigen inzicht worden ingevuld. Met PITT cooking bent u zelf de ontwerper van uw kookplek.

De branders van PITT cooking bieden, in tegenstelling tot traditionele kookplaten, alle ruimte voor het gebruik van meerdere grote pannen. Het past altijd!

Kom langs voor een demo

  • Image overlay

    PITT cooking

PITT cooking wok brander Image overlay

Meer ruimte en een

hoog vermogen

Koken met power

Met de XL variant wordt extra ruimte gecreëerd voor de thuiskok die nét iets meer bewegingsvrijheid nodig heeft. Wokken, sudderen, braden, grillen; iedere kooktechniek is een unieke ervaring met deze krachtige Professional branders.

PITT cooking dubbele brander Image overlay

De unieke

Dubbele brander

Dubbele brander

PITT cooking heeft ook de unieke dubbele brander; een gecombineerde brander geschikt voor koken op hoog vermogen (wokken) of op een laag vuur (sudderen). Deze brander levert 30% meer vermogen ten opzichte van een traditionele brander, en wordt met slechts één knop bediend.

Makkelijk in onderhoud

Nooit meer opkijken tegen het reinigen van de werkplek? Pitt cooking is hét antwoord op gepassioneerd koken en fluitend schoonmaken. Doordat de kookpitten geïntegreerd zijn in het werkblad, kan de werkplaats eenvoudig en snel worden gereinigd.

Betrouwbaar en veilig

Deze van Nederlandse bodem afkomstige innovaties, hebben een lange, gedegen testfase doorlopen en hoge resultaten behaald. Bij gebruik is er sprake van minimale hitteoverdracht. Daarnaast zijn alle modellen zijn uitgevoerd met thermische beveiliging en vonkontsteking. Pitt Cooking draagt het KIWA keur en biedt u 5 jaar volledige garantie! Informeer bij ons naar de prijs.

Maak een afspraak

PITT cooking - revolutionair en innovatief
Image sizer

Perfecte intergratie in uw

Keukenblad

PITT cooking branders in werkblad Image overlay
Unieke pit