Loading...
De nieuwe BORA Classic 2.0 en BORA Pure!

De nieuwe BORA Classic 2.0 en BORA Pure!

 

 

Bora Classic 2.0

De bediening van de Bora classic 2.0 is heel makkelijk in gebruik. De slider gewoon met je wijsvinger heen en weer bewegen in de groef of gewoon aantikken. Volledig in het kookveld ingebouwd, onzichtbaar, en als systeem actief is zorgt de verlichting dat het essentieel zichtbaar is.

 

 

 

Alle Bora systemen zijn uiterst stil. Dit komt door de optimale luchtgeleiding en het gebruik van  extreem stille motoren in het plintgedeelte van de keuken.

Reiniging is makkelijk. Onderdelen van de brede instroomopening zijn eenvoudig te verwijderen en kunt U in de vaatwasmachine.

Door de centrale bediening , dus geen bedieningsknoppen , houdt U altijd voldoende plaats voor de (grote) kookpannen. 

 

Bora Pure

Unieke verticale slider, super makkelijk te bedienen. Met vinger gewoon omhoog en omlaag bewegen of het veld aantikken en klaar!

Door de recirculatie worden de geuren door een actieve koolstoffilter geneutraliseerd. Het vervangen van een filter gebeurt van bovenaf, via de instroomopening. De reiniging is ook weer uiterst makkelijk, in de vaatwasmachine.

 

 

De Pure heeft Net zoals de Classic heeft U maximale kookzones, zodat U met grote pannen kunt koken.

Het extra grote kookoppervlak biedt U gelegenheid om met 4 x grote pannen te koken.

Maximale opbergruimte – Door de geringe toestelhoogte van minder dan 200mm en de geïntegreerde recirculatiesysteem blijft er heel wat opbergruimte over in de onderkast voor pannen en ander keukengerei.

De afzuigprestaties worden automatisch en continu bijgesteld naargelang uw kookgedrag van dat moment. U hoeft dus niet meer manueel in te grijpen en kunt U volledig concentreren op het koken.

Wilt U zich laten overtuigen van deze prachtige effectieve manier van afzuigen in het werkblad, kom langs! Wij demonstreren waar U bijstaat!