Loading...
Stoves

Stoves


Het merk Stoves kent een rijke traditie als familiebedrijf
in het Noorden van Engeland.
Nu, 100 jaar later worden de Stoves fornuizen
nog steeds met de hand gebouwd.

Traditioneel

vanuit vakmanschap en liefde voor het vak en met oog voor ieder detail. Op basis van deze ervaring ontwerpt Stoves fornuizen met een vleugje Britse charme in een modern jasje. Stoves fornuizen bevatten veel innovatieve technieken en functionaliteiten. Techniek die geheel ten dienste staat van oogstrelend design. Want de keuken is het visitekaartje van het goede leven. Samen tijd maken voor het genieten van een goede maaltijd en goed gezelschap. Een Stoves helpt bij het bereiken van het beste resultaat.

Wat maakt een Stoves zo bijzonder? Ervaar het gevoel van de gebruikte materialen. Tot in de kleinste details omschrijft het woord solide het beste een Stoves fornuis. Draai aan de knoppen en voel zelf hoe stevig dit aanvoelt. Of til de pannendragers op. Voel het gewicht en de kwaliteit van het materiaal. Geniet van de vele verschillende soorten ovens en laat je inspireren door de vernuftige technieken. Technieken die je in staat stellen om veel complimenten over het heerlijke eten in ontvangst te nemen. Ervaar zelf dat een Stoves fornuis onmisbaar is als je van koken houdt. Een Stoves fornuis is de optelsom van stijlvolle vormgeving en techniek. Het centrale hart van je keuken. De plek waar je graag vrienden en familie ontmoet en entertaint