Loading...
Nu in de showroom BORA X BO

Nu in de showroom BORA X BO

DE PROFESSIONELE STOOMBAKOVEN VOOR THUIS. – STOMEN TOT IN DE PERFECTIE.

Schone lucht en vrij, onbelemmerd zicht

De BORA X BO voorkomt dat je stoom in je gezicht krijgt bij het openen van de deur. Door de automatische stoomafzuiging wordt de stoom vóór het automatisch openen van de deur ontvocht, afgekoeld, gefilterd en via de achterzijde weggeleid. Het actieve-koolfilter absorbeert daarbij alle geuren, zelfs die van vis. Dankzij de multilevel-led-ovenverlichting zie je de gerechten door de ovenruit in realistische kleuren, en dat op drie niveaus.

Eenvoudige bediening

De bediening van de BORA X BO verloopt via een groot 19-inch-display, dat indien gewenst ook omhoog kan worden geklapt. Het display reageert net zo comfortabel op aanrakingen als een smartphone. En dankzij de talrijke vooraf geconfigureerde programma’s en de intuïtieve gebruikersbegeleiding wordt koken kinderspel!

Reinigen in een handomdraai

Ovenruimte vuil? Geen probleem! De BORA X BO verwent u met een intensieve reiniging en een droogprogramma – afvegen is daarbij niet nodig! Met behulp van de X BO-reinigingscartridge (tweekamersysteem) wordt de ovenruimte in een handomdraai weer brandschoon – net zoals de borden en kopjes in de vaatwasmachine!

Topprestatie/beste kookresultaat

Beter kan niet: de BORA X BO blinkt uit met haar bijzonder gelijkmatige kook- en bak resultaten en optimale warmteverdeling. Uw gerechten zullen ook perfect zijn wanneer u alle drie de inschuifniveaus tegelijk gebruikt. Als u bijvoorbeeld veel croissants tegelijk maakt op drie bakplaten, zullen ze allemaal lekker smaken.