Loading...
Binnenkort verwacht! Bora Koel/vries combinaties

Binnenkort verwacht! Bora Koel/vries combinaties

EEN SLIM ONTWERP EN EFFECTIEVE KOELING. VERFRISSEND – DE KOEL- EN VRIESSYSTEMEN VAN BORA

Met de koel- en vriessystemen van BORA kunt u voedsel doeltreffend lang vers houden en overzichtelijk bewaren. De verschillende koelkastvarianten en de vriezer hebben een elegant ontwerp met hoogwaardige en goed doordachte componenten voor het interieur. Natuurlijk koelen en vriezen onze producten uitstekend en maken ze bijvoorbeeld gebruik van innovatieve recirculatiekoeling, gescheiden koelcircuits, No Frost en de vershoudtechnologie van BORA Fresh zero.

MEER SCHONE LUCHT

Dankzij de intelligente recirculatiekoeling wordt is de temperatuur optimaal stabiel. De lucht die in de koelkast circuleert, wordt tegelijkertijd gereinigd door het geïntegreerde geurfilter. Zo heb je minder last van onaangename koelkastgeurtjes.

 

DE KOEL- EN VRIESSYSTEMEN IN ÉÉN OOGOPSLAG

Minimaal design – perfect in te ruimen en fris. Alle producten hebben een tijdloos design en zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Alle koel- en vriessystemen onderscheiden zich door individuele productspecifieke voordelen en uitstekende koel- en vriesprestaties die niets te wensen overlaten.