Loading...
Nieuw binnen! Bora verlichting

Nieuw binnen! Bora verlichting

KOKEN EN LEVEN IN HET JUISTE LICHT

De keuken is waarschijnlijk een van de ruimtes in ons huis waar we de meeste tijd in doorbrengen. Of het nu een open of afgesloten keuken is, met een kookeiland of met een keukenblok

– de juiste verlichting is een essentieel onderdeel. Gedimd warm licht tijdens het eten of stralend helder licht als u aan het koken bent

– de verlichting moet functioneel of qua sfeer aantrekkelijk zijn.

Dan is de best mogelijke kookervaring gegarandeerd en verandert de keuken in een plek waar u zich prettig voelt.

RUIMTE VOOR LICHT – BOVEN HET KOOKVELD EN IN DE LEEFRUIMTE

Zonder storende afzuigkap krijg je de ideale omstandigheden om het kookgebeuren op het kookveld zinvol en functioneel te verlichten. Stijlvol en elegant samen genieten van een maaltijd aan de eettafel: dat is de kroon op de keukenverlichting.

 

-Perfect verlicht zonder het zicht op de essentie te belemmeren: de BORA verlichting voegt zich minimalistisch en ingetogen in de architectuur van de keuken met een vrij zicht op de werkbladen of boven de eettafel.

-Onze lineaire hanglamp BORA Horizon kan intuïtief met gebaren worden bediend. De BORA Stars varianten met 3 lichtbuizen zijn ook traploos dimbaar met een draai- of lichtschakelaar.

-Alles uit één hand en van hoogste kwaliteit. De BORA verlichting maakt het holistische productassortiment compleet en maakt indruk met zijn schitterende kleuren en helderheid.

-Dankzij de hoogwaardige materialen gemakkelijk schoon te maken met glasreiniger en een zachte doek.